Mobiilipöytäkirja

MOBIILIPÖYTÄKIRJA              (päivitetty 20.6.2022)

 

Ottelukohtaiset pelaajalistat

  • Täytetään kaikissa sarjoissa (päivä ennen ottelua). 
  • https://lentopallo.torneopal.fi/taso/login.php
  • Jos et tiedä joukkueesi kirjautumiskoodia, tilaa uusi yhteyshenkilön sähköpostiin kohdasta ”tilaa unohtunut joukkuekoodi”.


Joukkueenjohtajan tehtävät
Joukkueenjohtaja tehtävä on huolehtia Torneopalin pelaajaluettelot kuntoon pelinumeroineen, nimetä (liberot ja) kapteeni, sekä lisätä toimihenkilöt peleihin, joukkueen päävalmentajalta saamansa informaation perusteella.

Tähän liittyvä ohjeistus löytyy lentopalloliiton sivuilta.

Nämä otteluun valmistavat toimenpiteet tehdään mielellään päivää ennen ottelua. Sairastumiset ja muut yllättävät muutokset voi lisätä myöhemmin.
Ohje on tehty aikuisten sarjoihin, alueen turnauksiin pelaajien valinta tehdään etukäteen jokaisen pelin pöytäkirjaan.

Ottelun jälkeinen tuloksen lähettäminen http://lentopallo.torneopal.fi/ilmoita toimii entiseen tapaan käsin tehtävällä pöytäkirjan kuvalla niissä peleissä missä livescorea ei ole käytetty.

Livescore-mahdollisuus on aikuisten sarjoissa vain kuuden pelaajan otteluissa.

Kirjurointi:

Turnauksessa ottelun kirjuri kirjautuu peliin järjestävän joukkueen koodilla peliin


Sovelluksesta
Kokonaisuus muodostuu kahdesta osasta: Torneopalin tulospalvelusta ja selaimella toimivasta sovelluksesta. Sovellus voi käyttää millä tahansa päätelaitteella; puhelimella, tabletilla tai läppärillä.
Jos laite rikkoutuu tai akku loppuu, niin laitteen voi vaihtaa kesken pöytäkirjan pidon, luonnollisesti pienellä viiveellä ja jatkaa sitten sähköisesti.
 
Sovellus toimii livescorena, mutta tallentaa tapahtumat päätelaitteen (esim. puhelimen) välimuistiin, ja verkkokatkon jälkeen tieto siirtyy livescoreen siinä vaiheessa, kun taas verkkoyhteys on käytettävissä. 

Sovelluksen perehdytysohje löytyy tämän viestin lopusta (pöytäkirjasovellus).

Testimahdollisuus: kirjaudu Torneopaliin joukkuekoodilla F4QTKXQE (omat pelit näkyvät vasta pelipäivänä) täällä on 10 testipeliä, jotka nollautuvat säännöllisesti.
Huom! Aloitusjärjestyslipukkeita käytetään kirjurin työn helpottamiseksi. Ottelun jälkeinen tuloksen lähettäminen http://lentopallo.torneopal.fi/ilmoita toimii tarvittaessa entiseen tapaan.