Pohjoisen aluejoukkuetoiminta

Aluevalmennuksen infoa - 9.7.2020

Päivitetty suunnitelma Pohjois-Suomen aluelvalmennuksen osalta:

C-ikäiset

C-ikäisten alueleiri-ilmoittautumiset on avattu SuomiSportiin.
Leirit on tarkoitettu kaikille niille 2006 ja 2007 -syntyneille pelaajille, jotka harjoittelevat tavoitteellisesti ja haluavat mukaan aluetoimintaan. Leirille voivat ilmoittautua ne pelaajat, jotka eivät olleet mukana 2019 alue SM -kisoissa Laihialla. Leirin osallistujista karsitaan pelaajia mukaan seuraaviin tapahtumiin. Tarkemmat tiedot löydät ilmoittautumislinkin kautta.

C-tyttöjen ilmoittautuminen: https://www.suomisport.fi/events/6e672434-02d2-4d19-9642-d93fe6e3c0ec

C-poikien ilmoittautuminen: https://www.suomisport.fi/events/62f6a8e5-b456-4ab1-9f10-a97652c91a46

Lisätietoja alue- tai omalta seuravalmentajalta.

Tervetuloa mukaan!

Kuva Lapin kansa

Aluevalmennus koostuu paikallisista teholeirityksistä, valintaleireistä ja valtakunnallisista yläkoululeireistä, joiden kautta motivoituneimmat ja kyvykkäimmät pelaajat pääsevät edustamaan Pohjois-Suomea aluejoukkueiden SM-turnaukseen C- ja B-junioreissa.

Aluevalmennus ja aluejoukkuetoiminta on suunnattu tavoitteellisesti lentopalloon suhtautuville junioreille, heidän vanhemmilleen ja valmentajilleen. Tavoitteena on kehittää junioreiden fyysisiä ja taidollisia ominaisuuksia huippu-urheilun näkökulmasta ja sitä kautta luoda pohjaa lentopalloilijanpolulle aikuisten sarjoihin.

 

 

Katsastustoiminta

Teholeirit ja tehotreenit ovat pääsääntöisesti D-ikäisille suunnattuja ja kaikille avoimia, johon pelaajat voivat tulla näyttämään taitojaan sekä hankkimaan tietoa ja osaamista urheilijana ja lentopalloilijana. Teholeirityksen osallistumisvaatimuksena on, että urheilijalla on vanhempi tai valmentaja mukana. Teholeiritys toteutetaan paikallisesti mahdollisimman lähellä lapsia ja nuoria.

Yläkoululeirtys on myös osa aluevalmennusta, joka tarjoaa urheilijalle mahdollisuuden kehittyä urheilijana ja lentopalloilijana. Lisätietoa lyötyy yläkoululeiritykset -sivulta.

Lisäksi katsastustoimintaa tapahtuu läpi vuoden turnauksissa, joissa aluevalmentajat ovat hyvin tiiviisti mukana.

Valintaleirit

Valintaleirit ovat aluevalmennuksen viimeinen vaihe ennen Alue SM-turnausta. Aluevalmentajat kutsuvat pelaajat leireille joiden jälkeen julkaistaan lopulliset Pohjois-Suomen edustusjoukkueet, jotka osallistuvat vuosittain järjestettäviin aluejoukkueiden SM-turnaukseen. Valintaleirit järjestään Rovaniemellä Santasport Lapin Urheiluopistolla.

Seuravalmentajat ja pelaajien vanhemmat ovat tervetulleita seuraamaan leirejä.

Yleistä aluetoiminnasta: http://www.lentopalloliitto.fi/urheilua/valmennus-koulutus/aluevalmennus/alue-sm.html