Tietosuoja seloste

Linkki

Aluepäällikön sähköpostijakelulistan rekisteriseloste

​Sähköpostijakelulistan tarkoitus
Aluepäällikön on tärkeää olla tietoinen henkilöistä, jotka toimivat lentopallon parissa seuroissa - ensisijaisesti valmentajat, joukkueenjohtajat, yhteyshenkilöt, seurajohto. Yhteystiedot eri toimijoihin ovat oleellisia yhteistyön ja lajin tavoitteiden ja tiedottamisen toteutumiseksi (mm. valmentajakoulutukset, kilpailutoiminta, aluejoukkuetoiminta, huippu-urheilu, beach volley, muiden seurojen turnaukset ja tapahtumat, seuratoimintakoulutukset liikunnan aluejärjestöjen kautta, jne.). Toiminta edellyttää laaja-alaista yhteistyöverkostoa ja yhteystietoja.

Rekisteriä hallinnoi
Tätä sähköpostijakelulistaa hallinnoi Suomen Lentopalloliiton Pohjoisen alueen aluepäällikkö Harri Paadar,  harri.paadar@lentopalloliitto.fi

Tietojen säilytys
Microsoft Forms tarjoaa alustan tälle kyselylomakkeelle, josta syntyy rekisteri. Tiedostoon on pääsy ainoastaan Harri Paadarilla ja muilla Lentopalloliiton aluepäälliköillä.
Microsoft Formin rekisteriseloste löytyy osoitteesta https://privacy.microsoft.com/fi-fi/privacystatement

Mihin antamiasi tietoja käytetään?
Annettuasi suostumuksen, tietojasi käytetään Suomen Lentopalloliitto ry:n Pohjoisen alueen tapahtumien ja ajankohtaisten asioiden tiedottamiseen ja markkinointiin. Voit erikseen antaa suostumuksesi myös alueella toimivien kolmansien osapuolten (esim. muut lentopalloseurat ja liikunnan aluejärjestöt) tapahtumien ja ajankohtaisten asioiden tiedottamiseen ja markkinointiin. Yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Miten pääsen sähköpostin jakelulistalle?
Sähköpostijakelulistalle pääsevät kaikki, jotka täyttävät lomakkeen ja lähettävät sen.

​Miten pääsen sähköpostijakelulistalta pois?
Ilmoittamalla rekisterin hallinnoinnista vastaavalle henkilölle sähköpostitse, että "Haluan pois sähköpostijakelulistaltasi". Syytä ei tarvitse kertoa.
Pyynnöt poistaa tiedot Aluepäällikön sähköpostin jakelulistalta tapahtuvat välittömästi.