Aluemestaruus

Pohjois-Suomen aluemestaruus

 

Miten pelataan?

Pohjois-Suomen alueella (Lapin, Kainuun ja Pohjois-Pohjamaan maakunnat) pelataan aluemestaruuksista siten, että järjestetään lopputurnaukset, sijat 1-4(6), 5-8 ja niin edespäin.
C/B -ikäisissä ovat tyttöjen ja poikien turnaukset erikseen. Muutoin pelataan kuten pohjoisella alueella on pelattu kaudella 2019-20.

B-C-ikäisten AM-turnausten lohkojaot tehdään kevään ensimmäisen poolikierroksen jälkeen. 4 poolivaiheen jälkeen. (B-ikäiset 9.1.2021 ja C-ikäiset 16.1.2021)

Joukkueet jaetaan turnauksiin poolisijoitusten mukaan kussakin ikäluokassa.

Järjestäjäkriteerit seuraavasti:

1. Sijoitus poolissa
2. Sijainti
3. Aiemmat turnaukset

 

Sali:

Noudatetaan junnulentis.fi sivuilla olevia ikäluokan kriteerejä. Ellei riittävän isoa salia löydy B-ikäisten turnauksiin, tekee Pohjois-Suomen aluejaoston nuorten toimiryhmä tältä osin ratkaisun selvityksen perusteella.

 

Aikataulu:

27.2.2021 B-ikäiset

20.2.2021 C-ikäiset

Yleistä:

Kaikki liiton sarjassa mukana olevat B- ja C-ikäisten joukkueet ovat automaattisesti mukana aluemestaruussarjojen ohjelmissa, jos joukkue ei ilmoita jäävänsä pois. Ilmoittautumista ei siis tarvitse tehdä, mutta uusia joukkueita voi ilmoittautua viimeistään 28.1.  ilmoittautumislomakkeella.

Uusien joukkueiden sarjamaksu on 60 €.

Huom! Siis vain uudet joukkueet ilmoittautuvat yllä olevasta linkistä, jo mukana olevat joukkueet löytyvät tulospalvelusta.

Mahdollinen poisjäänti tulee ilmoittaa sarjanhoitajalle viimeistään 28.1.

 

Turnauksien hakumenettely:

Turnauksia voi hakea lomakkeella, joka sivun alaosassa. Hakemukset tulee tehdä viimeistään 28.1.2020
 

Palkinnot:

Pohjois-Suomen Lentopallo järjestää palkinnot turnauksiin. Palkinnot jaetaan 1-3 sijouttuneille joukkueille. Aluejaosto huolehtii palkinnot turnaus paikkakunnille.

 

Säännöt:

B-C ikäiset

Linkki

 

Mini-ikäiset

Noudatetaan Pohjois-Suomessa voimassa olevia sääntöjä.

 


 

Alue mestaruus (AM) turnauksen hakulomake:

*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.